Zittingen

Zittingsavonden “Diepenkikkers”

De Milsbeekse zittingsavonden zijn niet meer weg te denken. Op een zaterdag en zondag in November word er jaarlijks heel wat afgelachen in het Trefpunt. De grote verdienste van ons als carnavalsvereniging is dat wij nog steeds ieder jaar met allemaal Milsbeekse artiesten een avondvullende programma kunnen maken. En niet het minste programma want het niveau is van grote hoogte. Al jaren zijn wij supertrots op onze Diepenkikkersdansgarde. Deze dansgroep wordt om de jaren weer aangevuld met jonge meiden die zo het voortbestaan van deze dansgarde garanderen. De weer oudere meiden stromen weer door naar de wat oudere dansgroep die ook al weer jaren wordt gekoesterd door ons.

Allemaal jonge Milsbeekse meiden die garant staan voor amusement op onze zittingsavonden, natuurlijk allemaal opgeleid door supermilsbeekse vrijwilligsters. Klasse !!! Buuts, zang, play-back, dans, act’s alles komt op deze twee avonden aan bod. Al jarenlang staan Milsbeekse mensen belangeloos in de “Ton” om hun mededorpsgenoten een onvergetelijke avond te bezorgen. Met kwats van eigen bodem of met andere leuke kwats. Allemaal met dat ene doel voor ogen…….mensen een fijne avond te bezorgen en eventjes alles aan de kant te laten zetten en schik te maken, met en door elkaar.

 

Met deze insteek proberen wij er ieder jaar weer twee onvergetelijke avonden van te maken voor jong en oud. En wie de jeugd heeft, die heeft de toekomst. Daarom waren wij afgelopen jaar in onze nopjes met de aanwinst van weer een jonge energieke groep. Zo zullen er ook de komende jaren jonge mensen uit onze gemeenschap op moeten staan en de “stokjes” over moeten gaan nemen van de inmiddels alweer wat oudere rotten op de zittingen. Het mooie van het meedoen is de schik die je zelf van te voren hebt, maar ook de dankbaarheid van de mensen die genoten hebben van het optreden. Het is dan ook tekenend voor de onderlinge “Diepenkikkerssfeer “, dat er weinig tot geen artiesten afhaken en jaarlijks weer hun optreden verzorgen. Maar wij als Diepenkikkers staan natuurlijk open voor nieuwe Milsbeekse buutreedners, acts, zang…..of misschien iets heel anders. Heb je zin of interesse laat het even weten…….
Dan zullen de Diepenkikkerszittingen nog tot in lengte van dagen “Milsbeks blieve”…….

Like C.V. De Diepenkikkers ook op Facebook!