Hofkompeneej

De Diepenkikkers Hofkompeneej

Al enkele jaren prijken in het Trefpunt, tijdens de carnavalsactiviteiten, een 3-tal banners met daarop bedrijven die van Milsbeekse afkomst zijn of een directe relatie hebben met Milsbeek, dit zijn de leden van de Diepenkikkers Hofkompeneej. De krant dreigde enkele jaren geleden uit zijn voegen te geraken en zou alleen nog maar uit advertenties bestaan. Dit kon natuurlijk niet de bedoeling zijn. Dus om ruimte voor de krant te genereren werden de “hele pagina sponsors” benaderd om zich te interesseren voor een reclame-uiting op een banier die de zaal zou gaan versieren tijdens onze evenementen. Een schot in de roos zo bleek achteraf. De banners waren in no-time vol en de krant zou vrijwel even dik blijven.

Nu enkele jaren verder…

Nu enkele jaren verder kunnen wij tevreden terugkijken. Een 50-tal sponsors prijken op onze mooie banieren; zij mogen met trots lid zijn van de
Diepenkikkers Hofkompeneej! Door deze uitbreiding van ons sponsorarsenaal zijn de Diepenkikkers nu in staat om hun evenementen nog grootser te organiseren, een Dansgarde in hun vereniging op te nemen en indien wenselijk de Milsbeekse jeugdcarnaval in al zijn facetten van de nodige middelen te voorzien. Natuurlijk is dit nog niet alles. Wat dacht u van de entreeprijzen? Mede door dergelijke steun kunnen wij die zo laag mogelijk houden en dat komt in deze tijd toch aardig van pas. De krant met zijn nieuwe en frisse look. Maar het houdt niet op; er staan al weer enkele ideeën in de steigers om het carnaval nog meer uit te breiden. Vanaf 2022 zullen onze banners worden vervangen door recente logo’s op twee TV schermen welke voor in de zaal staan tijdens de Diepenkikkers activiteiten!!

 

Ook lid worden van dit select gezelschap? Stuur een e-mail naar info@diepenkikkers.nl.

Binnenkort plaatsen we hieronder een up-to-date overzicht van onze leden

 

 

 

Like C.V. De Diepenkikkers ook op Facebook!