Raad van Elf

C.V. De Diepenkikkers

D’n Kortsluuter

Bas Janssen

Minister van blauwe, bruune, zwarte en gele drudjes en extra kilo’s. Anjager van de Flierefluiters.

D’n Reageerbuus

Tom Laemers

Tom Laemers Minister van chemische zake. Mikt heeeele scherp analyses. Beschermheer van alle Laemers-en uut Ottersum, ut Ven en op de Milsbèk. Same mit d’n Werme gangmaker bej CV Nooit Kloar en lupt dit jaor stage as penningmeister van deez club.

Ut Commandantje

Maurice v/d Hoogen

Minister van alles wa mit veiligheid het te make, hej deilt de commando’s uut… durrum ok de beschermheer van oons hele raod van 11.

’t Chefke

Ties Ehren

Minister van culinaire hoogstandjes! Beschermheer van ut Sprokkelveld mar teggeworrig woonachtend ien Milsbèk centrum!

De Spanningzuuker

Luuk Lamers

Minister van un drudje hier en un drudje daor. Beschermheer van ut Dikköpkes geld!  Grutste draaitol van de raod, durrum ok werkzaam bej Modderkolk

D’n Kachelpiep

Jos Eeren

Minister van minuscuul aluminium lassen en nog veul meer. Verkiest teggeworrig unne haos bovven un knient. Tevens beschermheer van de Dikköpkes.

D’n Werme

Koen Berns

Minister van werrum en kald mit de carnaval. Tevens beschermheer van alle Milsbekse verwermingen. Anjager en bedinker van de ludieke ‘Proud to be Fout’ thema’s.

D’n Vijfduumer

Twan Spikmans

Minister van het Wiechens plat. Tevens heerser van alle bouwvakkers en grote spiekers. Tevens bestuurslid van deez club.

D’n Onderwiezer

Jesse Kusters

Minister van leren en laote leren. Leert as onderwiezer kiender iedere dag wer wat wiezer te worre. Beschermheer van alle Vonkies op de Milsbèk en tevens ok beschermeer van alle Dikköpkes.

D’n Kwikbil

Jeroen Kersten

Minister van un oogje ien ut zeil halde! Un aecht vastelaovendsdier en kartrekker van onze geweldige zitting!

D’n Koster

Tom Koster

Minister van sportief zien, stoer lopen en sportief doen. Durrum ok ooit anvoeder van ut urst van Milsbèk gewest en tevens grutste charmeur uut de Road. En lekker mekkelik, wunt teggenover ut Trefpunt.

D’n Kroegenier

Erik van Dijck

Minister van bier drinke, bier tappe, bier haole, en bier roondbrenge. Tevens uutbater van café by Nellie en anvoerder van de Dijckse Boys. .

Slaojbeen

Wilko Mans

Minister van Biere roondbrenge en Penalty Specialist van de Raod! Tevens belast mit alle Grenskaant zaake. En vurzitter van deez club

D’n Nuchtere

Remi van Bergen

Minister van Alcoholvrije Zaken! Altied de juuste Topic. Beschermheer van “Telder” tot “Schotteslet” en van oons sijt. Animator van de alle Dikköpkes en tevens Secretaris van deez club.

D’n Muzikaole

Bart Wijnhoven

Minister van signaalbewerking tot regeltechniek, wet ok wat van bouwen en muziek maken. Tevens grutste praoter durrum Vorst van dizze club.

’t Schoentje

Roel Schoenmakers

Minister van nie mer gruun achter de oore, grutste Spiek van de raod. Nauw betrokken bej alle kedeng-kedeng zake ien binne,- en buuteland. En pennngmèster van deez club

Buskruut

Sjoerd Bus

Buskruut, minister van alle Bӧllekes binne de raod. Het heel wies zien meidje van ovver d’n berg gehaold. Beschermheer van alle truckers en uuteraard van de Potkuul!!!

D’n Transporter

Paul Beelen

Minister van wegligging en ansture van zwaor materiaol. Beschermheer van alle panherringe ien de road (en det zien dur nie zuveul mer).

D’n Ollievanger

Gerwin van Duin

Minister van goed in d’n ollie zien. Draait zien hand nie um vur unne 18 tonner, hej zurgt dur vur da ut grej lupt!

Cobus

Tom Cobussen

Minister van bouwen en brouwen. Bouwt ovverdag en brouwt ien ut wiekend. Beschermheer van alle Milsbèkse Schutters.

Like C.V. De Diepenkikkers ook op Facebook!