Aspergefeesten

Milsbeekse Aspergefeesten

In het jaar 2016 werd het idee geboren om een leuk dorpsfeest te organiseren.
Maar wat moet je nu organiseren buiten het carnavalsseizoen om?? Doordat we met ex-prins Koen-Jos d’n Urste het asperge gebeuren van dichtbij hebben mogen meemaken en ook mogen proeven, waren we er snel over uit: Milsbeekse Aspergefeesten. Daar waar we in Noord Limburg en zeker in Milsbeek trots op zijn, de asperges, kunnen we een mooi festijn omheen bouwen. En zo geschiedde. Ruim een jaar voorbereiding ging eraan vooraf en op 25 en 26 juni 2017 beleefden we onze eerste Aspergefeesten!! Een groot succes!

Een 2 daags festijn op het terrein van Kwekerij Berns aan de Rijksweg in Milsbeek. Georganiseerd door CV de Diepenkikkers uiteraard in samenwerking met Kwekerij Berns!

Op zaterdag werd een waar dorpsfeest gehouden met de band ‘Wir Sind Spitze’ en op zondag een gezellige dag met als thema Asperge Culinair. Alles wat de asperges te bieden heeft. Nadat de evaluatie had plaatsgevonden werd besloten om ook in 2018 weer een soortgelijk festijn op poten te zetten. En ook de tweede Aspergefeesten werden een groot succes!

 

In 2022 editie drie van de Aspergefeesten. Een iets andere opzet dan de eerste twee jaar. Deze editie alleen Asperge culinair, maar met veel muziek, leuk standhouders, loterij en volop gezelligheid. Ook op deze editie kunnen we tevreden terugkijken!

Wij danken iedereen die zijn/haar steentje hieraan heeft bijgedragen!

Like C.V. De Diepenkikkers ook op Facebook!