Over ons

Over de Diepenkikkers

Sinds 1958 zijn de Diepenkikkers niet meer weg te denken binnen de Milsbeekse gemeenschap. Als vereniging die een groot aantal diverse activiteiten organiseert voor iedere leeftijd categorie, staan wij zeker tijdens het carnavals seizoen midden en tussen de Milsbeekse gemeenschap. Zo zijn wij super trots op onze optocht die op carnavals zondag door de straten trekt! Een optocht die nog steeds nagenoeg uit Milsbeekse deelnemers bestaat.

 

Waarbij de grootste uitdaging in de komende jaren lijkt zijn: het vinden van geschikte bouwplaatsen. Wij als vereniging spreken de hoop uit dat de Gemeente ons hier in gaat ondersteunen en mee gaat werken om hier in te gaan faciliteren. Hierbij staat het kunnen blijven organiseren van een optocht en het kunnen blijven enthousiasmeren van de jeugdgroepen (toch onze basis voor de toekomst) centraal!

De optocht natuurlijk toch een van onze parade paardjes tijdens het seizoen, maar organiseren doen wij natuurlijk nog veel meer….. Wat te denken van onze jaarlijkse zittingsavonden, die traditie getrouw al jaar en dag verzorgd worden door louter Milsbeekse artiesten. Hierbij moet u denken aan buutreedners, zangtalenten , cabaret, muziek, dans en humor, kortom een avondvullend programma vol entertainment! Deze avonden mag u als inwoner van ons mooie dorpje gewoon weg niet missen. Voor de jeugd van de basisschool wordt er een grootste playback show georganiseerd.

 

Er is een kruumelbal op de zondagmorgen en de wat oudere beginnende pubers zijn van harte welkom op onze in de wijde omtrek bekende Apres ski party op de dinsdagavond. Een jeugdboerenbruiloft op de dinsdagmiddag is ook nog ieder jaar een groot en goed bezocht evenement, en wat te denken van de MMMMMMM meezing middag die op maandag middag plaats vindt. Een geweldig gezellige middag die sinds twee jaar wordt georganiseerd en nu al is uitgegroeid tot een geweldige en gezellige happening voor iedereen. In de wijde omtrek zijn natuurlijk onze buut kampioenschappen een groot begrip en voor ons niet meer weg te denken! De toppers uit Brabant, Limburg, Gelderland komen graag naar Milsbeek om te strijden om de begeerde Grensland Diepenkikker bokaal.

Like C.V. De Diepenkikkers ook op Facebook!