Prins Carnaval 2024

Prins 2024: Tom d’n Twedde

Het Prinsenbal van de Diepenkikkers was zoals altijd weer een fantastisch spektakel. In een bomvol Trefpunt werd er tot in de late uurtjes feest gevierd.

 

Rond de klok van 21.00 uur werden de Diepenkikkers door de Suukerruuve de zaal binnen geblazen en kon het prinsenbal officieel beginnen. Na een eerste set van de fantastisch coverband Rootz, werd er rond 22.45 uur begonnen met de uitkomst van de nieuwe Prins.

 

De bouwcommissie van de Diepenkikkers had er ook dit jaar, samen met de ex-prinsen een mooie en muzikale show van gemaakt. Dit jaar was het thema, reis in de tijd. Twee technische ex-prinsen hadden een werkelijk fantastische tijdmachine gebouwd en namen de aanwezigen mee terug in de tijd. Zelfs tot 600 voor Christus werd er gereisd, maar ook wat korter geleden, de drie voorgaande jubileum prinsen kwamen nog even in vol ornaat langs.

 

De ex-prinsen zorgden met hun sublieme acteertalent dat de iedereen uit de zaal met spanning aan het podium gekluisterd zat. Op een gegeven moment opende de tijdmachine zichzelf en kwam de nieuwe jubileum prins langzaam vanuit onder de tijdmachine naar boven. De muziek zweepte op en toen BAMM daar stond hij dan; Jubileumprins Tom d’n Twedde alias Tom Cobussen. Met aan zijn zijde zijn dansmarietjes Amber, Maud en Mila.
De zaal stond al snel op z’n kop en de vloer stond lekker vol. Met als grote middelpunt natuurlijk Prins Tom d’n Twedde, samen met zijn Prinses Debora en hun twee zonen Jan en Teun. Wat een enthousiasme, geweldig! Dat belooft nog wat tijdens de komende carnaval!!

 

In het dagelijks leven is Tom een van de eigenaren van Aannemersbedrijf P. Kaal uit Groesbeek. Tom is de zoon van Wilma (†) en Elie Cobussen die in 2015/2016 prins van Gries en nie Wies was. Samen met Debora, Jan en Teun wonen ze aan de Rijksweg in Milsbeek.

 

Tijdens de receptie op zondag 28 januari vanaf 11.11 uur in het Trefpunt kunt u Prins Tom d’n Twedde komen feliciteren.

 

Alaaf,
D’n Nuchtere

Like C.V. De Diepenkikkers ook op Facebook!