Prins Carnaval 2023

Prins 2022/2023: Koen d’n Urste

Het Prinsenbal van de Diepenkikkers was weer een fantastisch spektakel. In een bomvol Trefpunt werd er tot in de late uurtjes feest gevierd.

 

Rond de klok van 21.00 uur werden de Diepenkikkers door de Suukerruuve de zaal binnen geblazen en kon het prinsenbal officieel beginnen. Na een eerste set van de fantastisch coverband Rootz, werd er rond 22.30 uur begonnen met de uitkomst van de nieuwe Prins.

 

De bouwcommissie van de Diepenkikkers had er ook dit jaar, samen met de ex-prinsen een mooie en muzikale show van gemaakt. Dit jaar was het thema, ruimtevaart. Twee astronauten werden getest en mochten in een spaceshuttle het heelal gaan verkennen. Wat ze daar allemaal meemaakten en wie ze daar allemaal tegenkwamen was erg bijzonder.

 

De ex-prinsen zorgden met hun sublieme acteertalent dat de iedereen uit de zaal met spanning aan het podium gekluisterd zat. Plots kwam er een ruimtevoertuig van achter de zaal ingereden. Begeleid door vier astronauten werd dit voertuig de dansvloer opgereden. In de tussentijd verschenen de drie (nieuwe) dansmarietjes Amber, Maud en Mila op het podium. Na enkele rondjes gereden te hebben en de spanning tot een hoogtepunt was gebracht, sprong Prins Koen d’n Urste, Koen Berns uit het ruimtevoertuig.

 

In het dagelijks leven is Koen werkzaam als monteur bij Installatiebedrijf Megens in Druten. Koen is de zoon van ex-Prins Willie d’n derde in 1988. De zaal ontplofte werkelijk en de vloer stond snel vol. Met als grote middelpunt natuurlijk Prins Koen D’n Urste, samen met zijn vrouw Mieke en zijn dansmarietjes Amber, Maud en Mila. Wat een enthousiasme, geweldig! Dat belooft nog wat tijdens de komende carnaval!!

 

Tijdens de receptie op zondag 5 februari vanaf 11.11 uur in het Trefpunt kunt u Prins Koen d’n Urste komen feliciteren.

 

Alaaf,
D’n Nuchtere

Like C.V. De Diepenkikkers ook op Facebook!