Like ons ook op Facebook!!!
 

Prins 2020: Rob d'n UrsteHet Prinsenbal van de Diepenkikkers was weer een fantastisch spektakel. In een bomvol Trefpunt werd eerst afscheid genomen van twee gerenommeerde raadsleden, Peter Derks die 39 jaar raadslid is geweest en van John Noij, die bijna 34 jaar lid is geweest, waarvan grotendeels als Vorst van de Diepenkikkers!

Hierna werd Prins Luuk d’n Urste door het bestuur van de ex- prinsen ontdaan van zijn cape, steek en andere prinselijke waardigheden. Hij bedankte de Milsbeekse gemeenschap en iedereen die hem het afgelopen jaar geweldig heeft gesteund.

De uitkomst van de nieuwe Prins kon beginnen… De bouwcommissie van de Diepenkikkers had er ook dit jaar, samen met de ex-prinsen een mooie en muzikale show van gemaakt. Dit jaar was het thema, hoe kan het ook anders, LOB van Gennep. Nadat herkenbare Milsbeekse gebouwen en monumenten onder water liepen, verscheen daar een reusachtige Ark van Noah. Alle verenigingen, stichtingen en andere Milsbeekse gezelschappen kregen een plekje op de Ark, om zo uit het gevaar van het wassende water te blijven. De ex-prinsen zorgden met hun sublieme acteertalent dat de iedereen uit de zaal met spanning aan het podium gekluisterd zat. Plots verschenen eerst Tom Koster en Ties Ehren die door de Diepenkikkers aan boord werden genomen. Zij zijn vanaf dit jaar nieuw raadslid bij de Diepenkikkers. De muziek werd luider en het ritme zweepte de zaal op tot! De poort van de Ark openging en..BAMMMM….. Daar verscheen de 62e prins carnaval van de Diepenkikkers: Prins Rob d’n Urste, Rob Groenen! 

In het dagelijks leven is Rob hovenier bij Janko Horsten in Middelaar en is hij lid van onze 'eigen' Hofkapel de Suukerruuve! Rob is de zoon van ex-Prins René d'n Urste in 1982 en kleinzoon van ex-Prins Jan Groenen in 1964. Een unicum voor de Diepenkikkers! Nog nooit eerder werd een derde generatie Prins in het Diepenkikkersrijk! De zaal ontplofte werkelijk en de vloer stond snel vol. Met als grote middelpunt natuurlijk Prins Rob d'n Urste, samen met zijn vriendin Monique en zijn eigen kapel de Suukerruuve natuurlijk! Wat een enthousiasme, geweldig! Dat belooft nog wat tijdens de komende carnaval!!


Tijdens de receptie op zondag 9 februari vanaf 11.11 uur in het Trefpunt kunt u Prins Rob d’n Urste komen feliciteren.

Alaaf,
D’n Nuchtere