Like ons ook op Facebook!!!
 

Milsbeekse Aspergefeesten

In het jaar 2016 werd het idee geboren om een leuk dorpsfeest te organiseren.
Maar wat moet je nu organiseren buiten het carnavalsseizoen om?? Doordat we met ex-prins Koen-Jos d'n Urste het asperge gebeuren van dichtbij hebben mogen meemaken en ook mogen proeven, waren we er snel over uit: Milsbeekse Aspergefeesten. Daar waar we in Noord Limburg en zeker in Milsbeek trots op zijn, de asperges, kunnen we een mooi festijn omheen bouwen. En zo geschiedde. Ruim een jaar voorbereiding ging eraan vooraf en op 25 en 26 juni 2017 beleefden we onze eerste Aspergefeesten!! Een groot succes!

Een 2 daags festijn op het terrein van Kwekerij Berns aan de Rijksweg in Milsbeek. Georganiseerd door CV de Diepenkikkers uiteraard in samenwerking met Kwekerij Berns!! Op zaterdag werd een waar dorpsfeest gehouden met de band 'Wir Sind Spitze' en op zondag een gezellige dag met als thema Asperge Culinair. Alles wat de asperges te bieden heeft. Nadat de evaluatie had plaatsgevonden werd besloten om ook in 2018 weer een soortgelijk festijn op poten te zetten. Dus mocht u 2017 gemist hebben, in 2018 bent u van harte welkom op de Milsbeekse Aspergefeesten!!

Programma 2018 
Het programma: zaterdag 23 juni zal de coverband NOAH de feestavond muzikaal opluisteren!!!! Kaarten in de voorverkoop kosten € 10,00 en zijn hier te reserveren aan de kassa kosten ze die avond € 12,50 per stuk.

Op zondag 24 juni vanaf 13.00 uur Asperge Culinair!
Tijdens ‘Asperge Culinair’ zullen verschillende ondernemers uit Milsbeek en omgeving u laten proeven van wat een asperge allemaal te bieden heeft. Denk hierbij aan aspergesoep, aspergekroket, maar ook bijpassende Asperge wijn, enz. enz. Naast dit alles vinden er rondleidingen plaats bij Aspergekwekerij Berns, zijn er demonstraties asperge steken, zal er een loterij plaatsvinden en is de muzikale omlijsting in handen van BOB & CO afgewisseld door onze eigen muziekkapel DE SUUKERRUUVE. De entree voor deze middag bedraagt € 3,50. Voor een heerlijk portie 'Asperges op z'n Limburg' bereid door Restaurant 't Töpke, betaald u slechts € 10,-. Reserveren kan nu al hier.

 23 en 24 juni 2018
Kaarten hieronder te bestellen
 


Aspergefeesten 2018

Kaarten feestavond,
23 juni m.m.v. NOAH
bestel je hier!

Asperge Voucher, 24 juni
Portie Asperges op z'n Limburgs

à € 10,- bestel je hier!
Let op, op=op!