Like ons ook op Facebook!!!
 

Prins 2019: Luuk d'n Urste


Het Prinsenbal van de Diepenkikkers was ook dit jaar weer een fantastisch spektakel. In een bomvol Trefpunt werd eerst afscheid genomen van raadslid Gerbrand Weijers.
Hierna werd Prins Peter-Paul d’n Urste door het bestuur van de ex- prinsen ontdaan van zijn cape, steek en andere prinselijke waardigheden. Hij bedankte de Milsbeekse gemeenschap en iedereen die hem het afgelopen jaar geweldig heeft gesteund.

Het uitkomst van de nieuwe Prins kon beginnen… De bouwcommissie van de Diepenkikkers had er ook dit jaar, samen met de ex-prinsen een mooie en muzikale show van gemaakt. Dit jaar was het thema Amerika! 
Je waande je het ene moment op de prairie tussen de cowboys en indianen en het andere moment in Las Vegas. De ex-prinsen zorgden met hun sublieme acteertalent dat de iedereen uit de zaal met spanning aan het podium gekluisterd zat. Eerst werd Tom Laemers, door President Trump himself benoemd tot nieuw raadslid, daarna verschenen Janne Peters, Maartje Berns en Lynn Reiniers als nieuwe dansmarietjes ten tonele....en toen… BAMMMM….. Daar verscheen de 61e prins carnaval van de Diepenkikkers: Prins Luuk d’n Urste, Luuk Lamers! In het dagelijks leven elektricien bij Modderkolk, kleinzoon van Prins Piet d'n Urste in 1962. De zaal ontplofte werkelijk en de vloer stond snel vol met zijn eigen vrienden, annex carnavalsgroep Genne Kwats. Met als grote middelpunt natuurlijk Prins Luuk d'n Urste, samen met zijn kersverse dansmarietjes. Exact 57 jaar, na zijn opa Piet, zwaait Luuk nu de scepter in Milsbeek. Samen met zijn vriendengroep is hij niet van de dansvloer geweest, wat een enthousiasme, geweldig! Dat belooft nog wat tijdens de komende carnaval!!

Tijdens de receptie op zondag 17 februari vanaf 11.11 uur in het Trefpunt kunt u Prins Luuk d’n Urste komen feliciteren.

Alaaf,
D’n Nuchtere


Foto's carnaval 2019

zie fotoboek!!